Usługi
Inwentaryzacje
Kontrola stanów magazynowychbarów przez firmę zewnętrzną
Specjalizujemy się w kontroli stanów magazynowych barów oraz w prowadzeniu dokumentacji barowej. Zajmujemy się tym od naprawdę wielu lat i pracujemy dla dziesiątek zadowolonych klientów. Zgromadziliśmy potężną wiedzę i wszystkie potrzebne narzędzia. Usługa outsourcingowa, polegająca na cyklicznych kontrolach jest bardzo wygodnym i najbardziej obiektywnym rozwiązaniem dla osób, prowadzących lokale gastronomiczne. Nasi klienci uzyskują pewność i bezpieczeństwo wyników, które nie są obarczone manipulacjami.Działamy szybko, precyzyjnie i skutecznie, zawsze dopasowując się do indywidualnych potrzeb.
Dzięki własnym rozwiązaniom szybko i dokładnie wykonujemy spis z natury, nie zanieczyszczając alkoholi przez przelewanie ich do menzurek.Błąd pomiaru nie przekracza 5% badanej pozycji (dla zawartości 700ml pomiar z dokładnością do 35ml).
Spis z natury – min. co 14 dni, by mieć rzetelny obraz
Inwentaryzacja – obiektywne i precyzyjne wyniki
Wyniki inwentaryzacji to wskazanie niedoborów oraz nadwyżek badanych produktów. Są one zwieńczeniem całego procesu inwentaryzacyjnego.Dzięki przeprowadzaniu spisów z dużą częstotliwością, doprowadzamy do obniżenia kosztów zarządzania zapasami magazynowymi. A zbyt wysokie koszty mogą wynikać z nadużyć ze strony pracowników lub ze zmieniających się cen rynkowych poszczególnych surowców, które monitorujemy, analizując dokumenty magazynowe.
To jeden z najważniejszych elementów rachunku zysku i strat w gastronomi. Utrzymanie wskaźnika na prawidłowym, pożądanym poziomie może mieć kluczowe znaczenie w drodze po sukces. Pomagamy wyliczyć food cost poszczególnych potraw i ustalić minimalną cenę sprzedaży. Sprawdzamy, czy food cost za badany okres mieści się w założonym przedziale.Sprawiamy, że tworzenie nowych dań i obliczanie ceny ich sprzedaży jest szybkie, proste i precyzyjne.
Food cost– kluczowy, jeśli liczysz na zysk!
Programy, który realnie pomagają zarządzać lokalem
Udzielamy wsparcia merytorycznego w zakresie wyboru najodpowiedniejszego programu sprzedażowo – magazynowego dla konkretnego lokalu. Dla klientów, którzy korzystają z naszych rozliczeń barów lub kuchni mamy w ofercie bardzo atrakcyjne ceny na oprogramowanie, urządzenia oraz serwis.
Jednym z najważniejszych elementów rachunku zysku i strat w gastronomi jest Food Cost. Utrzymanie tego wskaźnika na prawidłowym, pożądanym poziomie ma kluczowe znaczenie w drodze po sukces. Nasze wsparcie na tej płaszczyźnie polega na obliczaniu obecnego poziomu dla każdego dania, zaproponowanie właściwiej ceny i monitorowanie poziomu w stosunku do cen produktów.